Onderhoud massief hout

Misschien vraag je je af hoe je ervoor kunt zorgen dat je lang plezier hebt van deze prachtige massief houten planken. Dat begrijpen we maar al te goed. Al onze massief houten planken zijn behandeld met een slijtvaste lak of olie. Deze meerlaagse afwerking beschermt het hout tegen vocht, vuil en vlekken, zodat je planken er als nieuw blijven uitzien!

Het belangrijkste om te onthouden is dat ons hout blijft ademen met deze specifieke afwerking. Deze afwerking sluit het hout niet af met een ondoordringbare epoxy of botenlak. Dus als er per ongeluk een natte beker een dag op de plank blijft staan, kun je een afdruk verwachten. Maar maak je geen zorgen, met een beetje onderhoud, zoals het gebruik van onderhoudsgel, kan je nog heel lang van deze prachtige houten wandplanken kunnen genieten.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je keuken, woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte te transformeren en een vleugje natuurlijke schoonheid toe te voegen, overweeg dan onze zwevende houten wandplanken. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur die de tand des tijds zal doorstaan. Laat hout de sfeer in je huis brengen en geniet van de unieke uitstraling en warmte die het te bieden heeft. En onthoud, bij ons draait alles om het behoud van de natuurlijke schoonheid van hout, zodat je zeker weet dat je iets bijzonders in huis haalt.

Een Prachtige Afwerking voor Massief Houten Planken.

WOCA Diamond Olie Naturel en Bona One Matte Lak

Onze collectie massief houten planken hebben een perfecte balans tussen schoonheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Bij onze zwevende wandplanken is er gebruik gemaakt van twee hoogwaardige afwerkingsproducten: Bona One Matte Lak en WOCA Diamond Olie Naturel. Met deze zorgvuldig gekozen afwerkingen verzekeren wij dat onze planken niet alleen een prachtige esthetiek bezitten, maar ook uitstekend beschermd zijn tegen de dagelijkse slijtage die ze kunnen tegenkomen.


Zwevende boomstam eiken wandplank afwerking WOCA Diamond olie naturel

WOCA Diamond Olie Naturel:

De WOCA Diamond Olie Naturel is een favoriet onder liefhebbers van massief houten oppervlakken vanwege zijn diepe penetratie en uitstekende bescherming. Deze olie voedt het hout van binnenuit en versterkt de natuurlijke kleur en structuur. Met zijn snelle droogtijd en gemakkelijke toepassing is het gebruik van deze olie een plezier. Na het aanbrengen krijgen de planken een zijdezachte afwerking die zowel elegant als duurzaam is. Bovendien is deze olie milieuvriendelijk en veilig in gebruik, waardoor het geschikt is voor allerlei toepassingen.

foto: Zwevende boomstam eiken wandplank afwerking WOCA Diamond olie naturel

Bona One Matte Lak:

De Bona One Matte Lak staat bekend om zijn uitstekende prestaties en matte afwerking. Deze lak biedt niet alleen een duurzame bescherming, maar behoudt ook de natuurlijke uitstraling van het hout. Met zijn sneldrogende formule is het aanbrengen van deze lak een eenvoudig proces. Na het aanbrengen hoeven de planken slechts enkele uren te drogen voordat ze gereed zijn voor gebruik. De matte afwerking zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout volledig tot zijn recht komt.

foto: Zwevende boomstam beuken wandplank afwerking Bona one matte lak

Zwevende boomstam wandplank beuken afwerking matte lak

Dankzij de hoogwaardige afwerkingen hebben de planken niet alleen een prachtige uitstraling, maar zijn ze ook bestand tegen dagelijkse slijtage en gebruik. Of het nu gaat om wandplanken in de woonkamer, planchetten in de badkamer of decoratieve planken in een kantoorruimte, met deze afwerkingen kunnen de planken direct worden geïnstalleerd en bewonderd.

Conclusie:

Gereed om op te hangen!

Met de combinatie van Bona One Matte Lak en WOCA Diamond Olie Naturel kunnen massief houten planken worden behandeld en afgewerkt met een prachtige matte uitstraling en duurzame bescherming. Deze hoogwaardige producten zorgen ervoor dat de planken direct gereed zijn voor gebruik en kunnen worden genoten in elke ruimte van het huis of kantoor.

Winkelwagen
Scroll naar boven