Zwevende wandplank kopen?

Zwevende houten wandplanken van InterieurX.

Bent u op zoek naar stijlvolle en functionele wandplanken voor uw interieur? Wij bieden een breed assortiment aan zwevende rechte en boomstam wandplanken, direct uit voorraad leverbaar. Deze planken zijn perfect voor verschillende ruimtes zoals de babykamer, kapsalon, koffiehoek, keuken of badkamer.
Een houten wandplank is een unieke eyecatcher aan de muur. Je hebt de keuze uit diverse inlandse houtsoorten. Zie hieronder onze diversiteit in houtsoorten!

Onze wandplanken zijn de perfecte toevoeging aan elke kapsalon! Ze combineren functionaliteit met stijl en helpen je om een georganiseerde en aantrekkelijke winkelinrichting te creëren. Onze planken zijn ontworpen met oog voor detail en passen perfect bij de moderne esthetiek van een kapsalon. Of je nu op zoek bent naar een plek om je producten tentoon te stellen, je salonaccessoires te organiseren, of simpelweg je ruimte een upgrade te geven, onze wandplanken bieden de oplossing.

Diverse inlandse houtsoorten

Amerikaans eiken hout – Iepen hout – Europees eiken hout- Beuken hout

Veelgestelde vragen wandplanken:

Hoe hang ik een wandplank zwevend aan de muur?
De plank wordt compleet geleverd inclusief 2 blinde driedimensionaal te verstellen bevestigingspinnen. Met bijbehorende schroeven, pluggen, schroefbit en handleiding.

Moet ik de plank nog lakken of oliën?
Nee, de plank is door ons afgewerkt met de transparante matte lak afwerking. Dat betekent dat de plank die je ontvangt direct te monteren is.

Wat is de draagkracht van de wandplanken?
De draagkracht van de wandplanken is: 85 kg per m2.

In de praktijk worden de planken vaak in de keuken gebruikt voor kookboeken, voorraadpotten en eventueel servies of glaswerk. Uitgaande van een stevige muur kan de plank prima (zwaarder) belast worden.

Verpakkingshoud
Wij frezen en boren de uitsparingen ten behoeve van de blinde bevestigingspinnen (2 stuks). Deze zwevende massief houten wandplank wordt geleverd inclusief blinde bevestigingspinnen, pluggen en schroeven. De plank is direct te gebruiken doordat wij de plank voor verzending behandeld hebben met vochtbestendige lak of olie.

Universele plug met volgende kenmerken; meedraaibeveiliging, verknotting bij doorsteekmontage, bestand tegen rotten. Geschikt voor beton, volle steen, massieve en holle kalkzandsteen, holle bouwsteen, gasbeton, gipsplaat (lichte toepassing). 8 mm steenboor noodzakelijk.

Winkelwagen
Scroll naar boven