Kijkje achter de schermen

Welkom bij een kijkje achter de schermen bij een lokale houtzagerij Dutchhardwood, waar een deel van onze producten vandaan komen.

Met een professionele bomenzaag, zowel stationair als mobiel inzetbaar, bieden zij op maat gemaakte oplossingen voor diverse projecten. Of het nu gaat om het creëren van een prachtige eiken douglas zuilen, het zagen van meubelhout naar specifieke maten, of het hergebruiken van oud balkhout voor constructiebalken, meerpalen en bielzen, zijn hebben veelzijdige mobiele zaag paraat staan. Uitgerust met een eigen hydrauliek pomp en kubota dieselmotor, en kunnen zij zelfs op locatie in Nederland en België zagen.

Deze zagerij heeft het voorrecht om eigen bomen te bezitten, met een speciale focus op inlandse houtsoorten zoals eiken, Amerikaans eiken, Douglas, esdoorn, essen, populier, zilverspar, plataan, beuken en iepen. Doordat zij hun eigen bomen zagen hebben zij volledige controle over het proces, van zagen tot bewerking. Dit stelt Dutch Hardwood in staat om duurzaamheid te waarborgen, waarbij ze zorgvuldig selecteren welke bomen worden gebruikt. Of het nu gaat om rustieke eiken waar naar een heel proces vooraf zwevende wandplanken van gemaakt worden, Douglas voor massief houten zuilen, of essenhout voor specifieke toepassingen als houten snijplanken, zij kunnen het op maat zagen volgens uw exacte specificaties.

Houten zuilen en balken vormen de kern van vele ontwerpen, en bij ons kunt u deze elementen In diverse maten bestellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven