Zwevende Massief Eiken Rechte Wandplank op Maat Gemaakt.

De zwevende massief eiken rechte wandplank op maat gemaakt is een prachtige toevoeging aan elke ruimte. Deze eiken rechte wandplanken zijn blind te monteren, wat betekent dat er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar is. Dit geeft een strakke en minimalistische uitstraling, ideaal voor zowel thuis als op kantoor. De hoogwaardige kwaliteit van het eikenhout is goed zichtbaar in de structuur en uitstraling van de plank, wat zorgt voor een authentieke en natuurlijke look.

Kenmerken

  • Blind te monteren: De bevestiging gebeurt vanuit binnenuit, zodat er geen bevestigingsmateriaal zichtbaar is. Het benodigde bevestigingsmateriaal, inclusief een beugelset voor muurmontage, is inbegrepen.
  • Maatwerk: Naast een dikte van 4 cm en een breedte van 30 cm, kunnen we de eiken plank op maat maken. Planken kunnen variëren van 30 cm tot 300 cm in lengte, waardoor je bijvoorbeeld een plank op de exacte breedte van je toiletruimte kunt bestellen.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, met een prachtige structuur en uitstraling die de authenticiteit van het hout benadrukt.
  • Inclusief bevestigingsmateriaal: De planken worden geleverd met speciale verstelbare 3D-pinnen, pluggen en schroeven, zodat ze ook bij een zwaardere belasting horizontaal blijven zweven.

Functie en Toepassing

Een op maat gemaakte eiken wandplank kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt:

  • Boekenplank: Perfect om je favoriete boeken op tentoon te stellen.
  • Handdoekenplank: Praktisch voor in de badkamer.
  • Keukenplank: Ideaal voor specerijen en kookattributen.
  • Decoratieve display: Een echte eyecatcher voor het tonen van planten, boeken, curiosa of andere voorwerpen naar wens.

Montage

Bekijk onze pagina waar wij stap voor stap uitleggen hoe de zwevende wandplank gemonteerd moet worden.

Met deze zwevende massief eiken rechte wandplank op maat voeg je een stijlvolle en praktische oplossing toe aan je interieur, met de kwaliteit en authenticiteit die je verwacht van hoogwaardig eikenhout.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven