Zwevende Wandplanken voor Diverse Ruimtes

Bent u op zoek naar stijlvolle en functionele wandplanken voor uw interieur? Wij bieden een breed assortiment aan zwevende rechte en boomstam wandplanken, direct uit voorraad leverbaar. Binnen drie werkdagen heeft u uw nieuwe planken in huis. Deze planken zijn perfect voor verschillende ruimtes zoals de babykamer, kapsalon, koffiehoek, keuken of badkamer.

Zwevende Rechte Wandplanken

Onze zwevende rechte wandplanken zijn minimalistisch en modern, ideaal om een strakke en opgeruimde look te creëren. Ze zijn eenvoudig te monteren en lijken te zweven doordat de bevestigingsmaterialen onzichtbaar zijn. Voorbeeldtoepassingen:

  • In de babykamer: Gebruik zwevende rechte planken om een rustgevende en georganiseerde omgeving te creëren. Plaats er bijvoorbeeld knuffels, boeken en kleine decoraties op.
  • In de kapsalon: Presenteer haarproducten en accessoires op een stijlvolle manier. Deze planken zorgen voor een nette en professionele uitstraling.
  • In de koffiehoek: Zet er uw favoriete koffiekopjes en koffiemachines op om een gezellige en uitnodigende sfeer te maken.

Boomstam Wandplanken

Voor wie een natuurlijke en robuuste uitstraling verkiest, zijn onze boomstam wandplanken een uitstekende keuze. Elk exemplaar is uniek, met prachtige natuurlijke houtnerven en onregelmatige randen die karakter toevoegen aan uw interieur. Voorbeeldtoepassingen:

  • In de keuken: Perfect voor het opbergen van keukengerei en kruidenpotjes. De natuurlijke uitstraling van de boomstam planken brengt warmte en authenticiteit in de keuken.
  • In de badkamer: Gebruik de boomstam planken om handdoeken en badkameraccessoires op te bergen. Het hout geeft een rustieke en spa-achtige sfeer aan de badkamer.
  • In andere ruimtes: Denk aan een gezellige leeshoek of een opvallende wand in de woonkamer. Boomstam planken trekken direct de aandacht en dienen als een mooi decoratief element.

Wandplanken op Maat

Naast onze standaard zwevende rechte en boomstam planken, bieden wij ook maatwerk wandplanken tot 300 cm lang. Of u nu een specifieke maat nodig heeft voor uw keuken, badkamer of andere ruimte, wij kunnen aan uw wensen voldoen. Deze planken zijn geschikt voor uiteenlopende toepassingen en kunnen worden aangepast aan uw exacte specificaties.

Bestel Vandaag Nog

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven